Зміни екіпажу в Азії

Інформація по змінах в Азії

Гонконг

Зміни дозволені. Авіасполучення обмежено. Якірна стоянка обмежена і обслуговується в порядку черги.

Індонезія

Зміна екіпажу дозволена тільки для місцевих. Для іноземного екіпажа діє заборона.

Південна Корея

Зміна екіпажу дозволена при дотриманні наступних умов:

- Все нові члени екіпажу повинні будуть пройти двотижневий карантин після прибуття.

- Винятки для посадки під час двотижневого карантину допускаються тільки при наявності тесту на інфекцію COVID-19, який є негативним протягом 3 днів після прибуття в Корею.

- Також при відправленні судна повинен бути підтверджений двотижневий карантин за умови забезпечення агентом трансферу нового екіпажу на судно.

В'єтнам

Зміна екіпажу заборонена, виняток - місцеві моряки.

Малайзія

Зміна екіпажу дозволена в будь-якому порту Малайзії, незалежно від громадянства або прапора судна.

Всі члени команди, що сходять з судна, а також новий екіпаж перед посадкою повинні пройти тести на COVID-19, визнані Міністерством охорони здоров'я Малайзії.

М'янма

Зміна екіпажу дозволена для місцевих, для громадян інших країн тільки за умови, що відповідні посольства повинні подати запит до Міністерства закордонних справ. МЗС потім направить офіційний запит до Міністерства транспорту та Міністерство імміграції та народонаселення, яке потім обробить питання про видачу візи і організовує необхідну карантинну процедуру з Міністерством охорони здоров'я. Екіпаж, який залишає судно, буде поміщений владою в призначений готель на карантинний період 21 дня.

Таїланд

Зміна заборонена.

Тайвань

Зміна можлива, обов'язковий 14-денний карантин для нового екіпажу, а також для тих, хто залишаєь судно.

Філіппіни

Зміни заборонені. Проте, посадка на судно і списання для філіппінських моряків дозволені в портах Маніли і Батангаса і підлягають затвердженню для інших портів.

Японія

Зміна екіпажу дозволена, але при дотриманні наступних умов:

- Посадка допускається, якщо новий член екіпажу здає тест ПЛР в першому аеропорту прильоту.

- Репатріація допускається, але судно повинно провести не менше 14 днів в морі після виходу з попереднього іноземного порту до його прибуття до Японії, і повинні бути доступні рейси з Японії до кінцевого пункту призначення. У команди не повинно бути ніяких ознак інфекції.

Більше новин з тегом #Моряки

«Ви можете досягти всього, чого захочете: жінки спроможні на все»

Катерина Гойман з дитинства мріяла про морські пригоди. Кожен вільний момент вона проводила біля Чорного моря, дивлячись на судна, що вирушали в подорожі. Так вона відчувала себе частинкою цього великого світу, де кожен день приносить нові враження та виклики. Таким чином, вона вирішила, що її майбутнє пов'язане саме з морем.

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Дякуємо за звернення!