Морякам розповіли, як влаштуватися на роботу безпосередньо

Сьогодні Морський юніон центр відвідали моряки-члени ПРМТУ, які взяли участь у тренінгу на тему: «Як влаштуватися на роботу безпосередньо».

Своїм досвідом поділився спікер заходу - Денис Лисюк - моряк з десятирічним стажем, діючий старший помічник капітана, автор проекту для моряків RhumbFleet, який вже кілька років веде практичні тренінги.

На тренінгу обговорили, які інструменти для працевлаштування можна і потрібно використовувати, як вести себе на співбесіді, пріоритети влаштування на роботу безпосередньо, як подати себе роботодавцю в найкращому вигляді, правильний підхід до заповнення CV.

«Працевлаштування безпосередньо від роботодавця, без посередника - це незаперечні плюси, що виражаються як у фінансовому плані, так і в престижності, - впевнений Денис Лисюк. - Це і можливість отримувати індивідуальну зарплату, індивідуальні умови праці, швидке кар'єрне зростання, незалежність, можливість отримати «берегову» роботу. На тренінгу я постарався дати своїм колегам практичні поради з працевлаштування, розповісти про нові інструменти пошуку роботи, про алгоритми, які використовувати не слід, бо вони втратили свою актуальність. Сподіваюся, що після тренінгу його учасники будуть більш впевнені в собі при працевлаштуванні».

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!