Soft skills для моряків: шлях до успіху разом із ПРМТУ

Сучасні тенденції в морській індустрії чітко вказують на важливість безперервного вдосконалення та здобуття нових навичок. Моряки, які володіють soft skills, є більш затребуваними на ринку праці. Профспілка робітників морського транспорту України активно підтримує цю тенденцію, надаючи морякам можливості для професійного зростання.

ПРМТУ весь час організовує тренінги та навчальні програми, спрямовані на розвиток додаткових практичних вмінь. Профспілка піклується про підготовку морських фахівців до сучасних викликів, допомагаючи їм досягати високих рівнів компетенції у різних питаннях, адже морська індустрія продовжує невпинно розвиватися.


Лише протягом останніх десяти років ПРМТУ провела понад 200 тренінгів для моряків. Навіть у години війни ми знаходимо можливість надавати бачення кар'єрних можливостей для молодих моряків через зустрічі з досвідченими капітанами Євгеном Богаченко, Артемом Панченко та іншими спеціалістами галузі (https://mtwtu.org.ua/news/sail-smart-valuable-insi...), сприятиме розвитку лідерства завдяки Summer Leadership Camp (https://mtwtu.org.ua/news/mtwtu-summer-leadership-...), відкривати реальність морського життя та забезпечувати практичними навичками через ITF Summer School (https://mtwtu.org.ua/news/molod-prmtu-za-rozvitok-...), проводити інформаційні зустрічі з першокурсниками морських навчальних закладів, які, у тому числі мають можливість відчути ефект повної присутності на борту судна на тренажері віртуальної реальності.


Профспілка робітників морського транспорту України не зупиняється у формуванні сучасних кваліфікованих морських кадрів, впроваджуючи нові ідеї та шукаючи нові шляхи співпраці.

More news with tag #Young People

Youth Conference at ITF Congress: Key Points

Today, October 18, the Youth Conference was held as part of the ITF Congress in Marrakesh. The session focused on setting and approval a five-year strategic plan while addressing critical issues faced by young workers, such as mental health, occupational safety, and youth involvement in the development of collective bargaining agreements.

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

У Марокко стартував 46-й Конгрес Міжнародної федерації транспортників (ITF)

Захід, що проходить кожні п'ять років на різних континентах, цього разу зібрав делегатів в Африці, щоб акцентувати увагу на правах працівників транспорту у цьому регіоні.

Thank you for contacting us!