У Лондоні проходить засідання Виконавчого комітету ITF

Сьогодні вранці в головному офісі Міжнародної федерації транспортників (ITF) в Лондоні почалося засідання Виконавчого комітету ITF - керівного органу Федерації в період між її конгресами.

До 2018 року цей період, згідно Статуту Федерації, становив 4 роки. На 44-му Конгресі ITF в Сінгапурі, завдяки поправкам, внесеним до Статуту ITF, період між конгресами був продовжений на 1 рік, і тепер становить 5 років. Таким чином, новообраний склад Виконавчого комітету ITF керуватиме роботою Федерації у найближчий п'ятирічний період.

Вибори до Виконкому 2018 року поповнили керівний орган ITF цілим рядом нових членів. Зокрема, членом Виконавчого комітету був обраний і Голова Профспілки робітників морського транспорту України Михайло Кірєєв.

Серед іншого, на порядку денному дводенного засідання Виконавчого комітету ITF в Лондоні - першого засідання Виконкому у 2019 році - такі питання: підведення підсумків Конгресу ITF в Сінгапурі - наймасштабнішого конгресу за всю історію Федерації; питання членства в ITF - приєднання нових профспілок і виключення діючих членів з ITF; питання оплати членських внесків в ITF, тощо. Також на засіданні будуть представлені звіти про роботу по регіонах Федерації, звіт Комітету з управління ITF, який збирався напередодні, звіт Комітету з резолюцій.

Більше новин з тегом #ITF

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!