Зниження обсягів торгівлі в порту Лонг-Біч

У квітні в порту Лонг-Біч сповільнилися вантажні контейнерні перевезення. Минулого місяця докери і оператори терміналів перемістили 656 049 TEU, що на 20,1% менше, ніж у квітні 2022 року, який став найзавантаженішим квітнем в історії порту.

Якщо розглядати місяці поспіль, то загальні обсяги вантажів зросли на 8,6% в порівнянні з березнем, а імпорт збільшився на 12% в порівнянні з попереднім місяцем.

У квітні імпорт знизився на 21,8% до 313 444 TEU, тоді як експорт збільшився на 0,6% до 122 663 TEU. Порожні контейнери, що пройшли через порт, скоротилися на 26,2% до 219 943 TEU.

«Безпрецедентний споживчий попит, який ми спостерігали в розпал COVID-19, знизився, і вантажопотоки зараз наблизилися до допандемічного рівня, - сказав виконавчий директор порту Лонг-Біч Маріо Кордеро. - Ми очікуємо повільного зростання в другій половині 2023 року, оскільки ритейлери продовжують звільняти свої склади від надлишкових запасів».

За перші чотири місяці 2023 року порт Лонг-Біч перевалив 2 377 375 TEU, що на 27,5% менше, ніж за аналогічний період 2022 року.

More news with tag #In World

Поширені питання щодо тимчасових обмежень у прийнятті нових заяв на надання консульських послуг

Коментар МЗС України

Criminalisation: An International Issue

Find out more about how the International Transport Workers' Federation (ITF) is tackling the unfair treatment of seafarers following incidents and suspected maritime crimes

MTWTU addressed the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine for further clarification

Following the announcement by the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine of a temporary suspension of consular actions in foreign diplomatic missions on applications of Ukrainian male citizens aged 18 to 60 years (except for actions related to issuing identity cards for returning to Ukraine), the MTWTU received numerous requests from seafarers, citizens of Ukraine, who are abroad.

Solidarity Beyond Borders: European Trade Unions Support Ukraine

The Marine Transport Workers' Trade Union of Ukraine (MTWTU) participated in the Trade Union Summit for Ukraine organized by the European Trade Union Confederation (ETUC). It took place on April 22-23 in Lublin (Poland) and brought together about 120 representatives of various European trade unions.

Thank you for contacting us!