Запорука успішної кар'єри - постійне навчання

Нещодавно ми провели опитування серед членів Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ), у якому взяли участь близько 500 осіб.

Результати показали, що питання освіти та професійного розвитку є ключовими для наших моряків.

Зокрема, 37% опитаних розглядають можливість як продовження роботи в морі, так і варіанти кар'єри на березі, а 34% хотіли б застосувати свій досвід у берегових професіях.

У цьому контексті налагодження співпраці з Афінським бізнес-коледжем (BCA College) відкриває унікальні можливості для членів ПРМТУ здобути нові знання у провідному навчальному закладі Греції. BCA College має багаторічний досвід у сфері управління судноплавством і велику базу успішних випускників, що дозволяє українським морякам отримати глибше розуміння морської індустрії та впевнено продовжити свій професійний шлях.

Завдяки цій співпраці наші моряки отримають доступ до магістерських та бакалаврських програм у галузі управління судноплавством, а також спеціалізованих курсів. Ці освітні програми можуть стати вирішальним кроком у кар'єрному розвитку та зміцнити позиції як на морі, так і на суші. Для тих, хто планує переходити на берегову кар'єру, знання, здобуті в BCA College, допоможуть підготуватися до роботи в будь-якій країні світу.

Коледж надає одне безкоштовне місце для членів ПРМТУ на навчання в BCA College. Наступний набір розпочнеться у лютому. Загалом вступ до коледжу відбувається тричі на рік — у лютому, червні та жовтні.

Якщо ви зацікавлені в навчанні, заповніть форму (https://forms.gle/dWbs3wYbPFx3aNdx7), і ми з вами зв'яжемося.

Не пропустіть шанс покращити свою кар'єру завдяки постійному навчанню!

More news with tag #Seamen

Реалії та виклики для ПРМТУ в умовах війни в Україні: Олег Григорюк в інтерв'ю норвезькому виданню FriFagbevegelse

Під час війни робота Профспілки робітників морського транспорту України набула нових масштабів і значення. Моряки та портовики, що працюють під загрозою ракетних ударів, щодня стикаються з небезпекою та невизначеністю. Портова інфраструктура постійно зазнає атак, але ПРМТУ продовжує підтримувати своїх спілчан як в Україні, так і за кордоном, водночас дякуючи міжнародним партнерам за допомогу.

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

ПРМТУ закликала 46-ий Конгрес ITF підтримати українських транспортників

16-го жовтня під час Конгресу ITF пройшла Конференція моряків, яка стала особливо важливою для ПРМТУ та українських моряків.

«Ми стоїмо перед вами, захищаючи вас»

Голова ПРМТУ Олег Григорюк на Конференції докерів у рамках 46-го Конгресу ITF наголосив на необхідності міжнародної підтримки у часи війни:

Thank you for contacting us!