ПРМТУ та ХДМА підписали меморандум про співпрацю

Сьогодні Голова ПРМТУ Олег Григорюк зустрівся з ректором Херсонської державної морської академії Василем Чернявським та представниками Академії.

Обговорили спільні поточні та майбутні проєкти для курсантів та актуальні проблеми морської освіти.

Ключовим моментом зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю між ПРМТУ та ХДМА. Профспілка та Академія домовилися про консолідовані зусилля щодо створення більш сприятливих умов для майбутніх моряків, включаючи проведення освітніх програм та семінарів. Ця співпраця стане важливим кроком у покращенні якості морської освіти та забезпеченні професійної підтримки курсантів на всіх етапах їх навчання та кар'єри.

More news with tag #Young People

Youth Conference at ITF Congress: Key Points

Today, October 18, the Youth Conference was held as part of the ITF Congress in Marrakesh. The session focused on setting and approval a five-year strategic plan while addressing critical issues faced by young workers, such as mental health, occupational safety, and youth involvement in the development of collective bargaining agreements.

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

У Марокко стартував 46-й Конгрес Міжнародної федерації транспортників (ITF)

Захід, що проходить кожні п'ять років на різних континентах, цього разу зібрав делегатів в Африці, щоб акцентувати увагу на правах працівників транспорту у цьому регіоні.

Thank you for contacting us!