Допомога військовим морякам

10 квітня у місті Одеса Військово-Морським Силам ЗС України Благодійним фондом морського транспорту «МОРТРАНС» було передано обладнання, призначене для дезінфекції приміщень та кораблів, та респіратори індивідуального захисту для військових моряків.

Національні ВМС отримали ультра-звуковий розпилювач антисептичних розчинів разом з запасом дезінфектора, засоби для обробки рук та індивідуального захисту. Командувач ВМС ЗС України адмірал Ігор Воронченко особисто подякував за допомогу у захисті особового складу від розповсюдження інфекції у підрозділах національного флоту.

«Я дуже вдячний Благодійному фонду морського транспорту «МОРТРАНС», її директору - Антоніні Іванівні Шкамерді та Профспілці робітників морського транспорту України на чолі з Кірєєвим Михайлом Івановичем за надану допомогу. Особовий склад частин ВМС дотримується заходів карантину і особлива увага приділяється екіпажам кораблів, які виконують завдання в акваторіях Чорного і Азовського морів. В умовах знаходження особового складу в обмеженому просторі кораблів та суден, така допомога, як засоби індивідуального захисту та антисептичної обробки поверхонь, є дуже актуальними», - наголосив керівник національних ВМС.

За словами начальника медичної служби Командування ВМС ЗС України підполковника медичної служби Тетяни Довгаль, отриманий апарат у своєму роді унікальний, тому що його технічні характеристики дозволяють ефективно використовувати дезінфекційний розчин і забезпечити належний рівень санітарної обробки приміщень, який відбувається щоденно.

«Ми підтримуємо військових моряків вже майже п'ять років. В країні ніхто не відміняв захист кордонів, тому для нас велика честь допомагати їм. Ми і надалі будемо підтримувати і допомагати військовим морякам», – наголосила директор Благодійного фонду морського транспорту «МОРТРАНС» Антоніна Шкамерда.

Обладнання та матеріали було придбано за рахунок Благодійного фонду морського транспорту «МОРТРАНС». Організація заснована Професіональною спілкою робітників морського транспорту України та Чорноморською первинною профспілковою організацією моряків.

More news with tag #Charity

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Thank you for contacting us!