Профспілка домоглася від судновласника виплати компенсації родині загиблого моряка

Профспілка робітників морського транспорту України продовжує щоденну роботу з претензіями членів Профспілки, а також консультує і допомагає українським морякам уникнути неприємностей як при працевлаштуванні, так і під час рейсів, врегулює складні кейси зі стягнення компенсацій сім'ям загиблих моряків.

Так, зусиллями юристів ПРМТУ вдалося домогтися повної виплати компенсації родині старшого механіка загиблого під час роботи на судні під прапором Палау.

Незважаючи на складний характер справи, висококваліфіковані юристи Профспілки в короткий термін врегулювали претензію сім'ї моряка до судновласника. В результаті судновласник виплатив родині всю суму компенсації, передбаченої трудовим контрактом моряка.

В черговий раз нагадуємо, що Профспілка робітників морського транспорту України надає морякам членам-ПРМТУ юридичні консультації та допомогу абсолютно безкоштовно. Просимо моряків і їх близьких з особливою увагою ставитися до людей, які пропонують вам допомогу у вирішенні проблем за винагороду. Не підписуйте контракти з морськими юристами та іншими фахівцями, не переконавшись у їх компетенції.

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!