Поправки до списків визначених зон ризику IBF та ITF

Комітет зон бойових операцій IBF (IBF WOAC) розглянув ризики для торговельних суден навколо африканського континенту та, зокрема, розглянув продовження позитивних змін у регіоні.

У результаті було досягнуто домовленості зі Спільною переговорною групою роботодавців (JNG) про те, що до списку визначених зон ризику IBF слід внести зміни, щоб відобразити покращення ситуації.

- Зона високого ризику IBF в Аденській затоці та біля узбережжя Сомалі буде припинена.

- Дія зони розширеного ризику IBF у західній частині Індійського океану та Червоного моря буде припинена.

- Зона високого ризику IBF у Гвінейській затоці буде знижена до Зони розширеного ризику IBF та об’єднана з нею.

- Зона розширеного ризику IBF буде розширена, щоб включити територіальні води, порти та внутрішні водні шляхи Нігерії та Беніну та нещодавно визначені води біля Анголи.

Всі інші існуючі позначення залишаться без змін, за винятком нової нумерації.

Новий список набуде чинності з 1 січня 2023 року, до цього часу всі застосовні позначення залишаються незмінними та продовжуються.

Щоб отримати повну інформацію, перейдіть за посиланням

https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/5ry2oDa3IOqkXubEqFNyuUxmFG4DWO9f.pdf

Більше новин з тегом #В світі

Мандрівка «Потяг пам’яті»

ETF (Європейська федерація транспортників) та Friedrich-Ebert-Stiftung (Фонд Фрідріха Еберта) організували унікальну навчальну подорож для молодих профспілківців з метою вивчення історії Голокосту, аналізу подій сучасності та виховання нового покоління лідерів, здатних будувати демократію та захищати права людини.

Проблеми з добробутом, оплатою праці та технічним обслуговуванням на ELEEN SOFIA

Міжнародна федерація транспортників (ITF) повідомляє, що наразі взаємодіє з владою Австралії для вирішення справи про жорстоке поводження з екіпажем, розкрадання заробітної плати та жахливі умови на борту балкера, що належить болгарській компанії. Судно також перебуває під арештом австралійських прикордонників; його затримано в Гледстоуні.

Опитування: ваш голос має значення!

Жінки становлять лише приблизно 2% світової морської робочої сили.

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Дякуємо за звернення!