Новорічна казка для дітей

Настав час підбиття підсумків новорічної казки для дітей.

Інсталяція «Крижане серце» стала місцем, де дітки насолоджувалися казкою, раділи подарункам, посміхалися та дарували свій настрій дорослим.

Ії відвідали сотні дітей та батьків. І якщо хоч один дорослий зміг повернутися в дитинство та на хвилинку забути про всі життєві проблеми, то ми точно впевнені, що свято вдалося!

Якщо ви не встигли отримати дитячі подарунки, чекаємо на вас у нашому офісі за адресою: Гагаринське плато, 5Б, приміщення 1. Ми працюємо з 9 до 18 годин.

Більше новин з тегом #Моряки

Проблеми з добробутом, оплатою праці та технічним обслуговуванням на ELEEN SOFIA

Міжнародна федерація транспортників (ITF) повідомляє, що наразі взаємодіє з владою Австралії для вирішення справи про жорстоке поводження з екіпажем, розкрадання заробітної плати та жахливі умови на борту балкера, що належить болгарській компанії. Судно також перебуває під арештом австралійських прикордонників; його затримано в Гледстоуні.

Опитування: ваш голос має значення!

Жінки становлять лише приблизно 2% світової морської робочої сили.

«Ви можете досягти всього, чого захочете: жінки спроможні на все»

Катерина Гойман з дитинства мріяла про морські пригоди. Кожен вільний момент вона проводила біля Чорного моря, дивлячись на судна, що вирушали в подорожі. Так вона відчувала себе частинкою цього великого світу, де кожен день приносить нові враження та виклики. Таким чином, вона вирішила, що її майбутнє пов'язане саме з морем.

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Дякуємо за звернення!