Прапор Греції більше не є світовим лідером з дедвейту

Станом на 6 березня 2019 року флот грецьких судноплавних компаній склав 4 017 суден різних категорій загальним дедвейтом 339,54 млн. тонн і чистою вантажопідйомністю 198.16 млн. т. Це на 131 судно, 2,37 млн. тонн дедвейту і 1,12 млн. тонн менше, ніж у минулому році.

Серед загальної кількості суден у веденні грецьких судновласників всього 17% були зареєстровані під прапором Греції, і за останній рік з-під цього прапора пішло 52 судна.

Таким чином, на даний момент грецькі компанії володіють 26,9% світового танкерного флоту і 15,5% рудного і балкерного. Сумарно грецький флот становить 7,2% світового флоту за кількістю суден, 15,9% по дедвейту і 13,4% з чистої вантажопідйомності.

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!