До уваги моряків: територіальні води Ірану небезпечні

ITF отримала інформацію про те, що у Перській затоці, Ормузькій протоці, Оманській затоці, Аравійському і Червоному морях, Аденській затоці і Індійському океані повідомляється про підвищену небезпеку. Суднам рекомендується звести до мінімуму переходи через територіальні води Ірану.

Судам, що проходять через Ормузьку протоку в межах N25 ° - N28 ° і E054 ° - E058 °, пропонується вжити заходів безпеки, як описано в плані з охорони судна (Ship Security Plan, SSP), відповідно до 2 рівня охорони Міжнародного кодексу з охорони суден і портових засобів (Кодекс ОСПЗ; International Ship and Port Facility Security Code, ISPS Code).

Відповідно до 2 рівня охорони Кодексу ОСПЗ, план з охорони судна повинен запроваджувати заходи, які застосовуються у разі підвищеної морської небезпеки, що вимагає пильності та більш жорсткого контролю над охороною судна.

Відповідно, ITF закликає всіх моряків проявляти виняткову пильність при переході/роботі в даному районі і негайно повідомляти про будь-яку загрозу відповідній владі.

ITF і ПРМТУ продовжуватимуть уважно стежити за ситуацією і надавати інформацію для забезпечення безпеки моряків.

Див. Ппопередження MARAD / MSCI тут: https://bit.ly/2QVY7VE

Більше новин з тегом #ITF

ITF засуджує обстріл української дитячої лікарні

Міжнародна федерація транспортників (ITF) категорично засуджує жахливий обстріл дитячої лікарні «Охматдит» у Києві, здійснений російськими військами.

Дорогі моряки, з професійним святом!

Сьогодні, 25 червня, відзначається Міжнародний день моряка.

«Якщо ми зможемо вистояти у ці важкі часи, ми переможемо»: в Лондоні пройшов Український морський форум

12 років рабства на судні — Абдул Нассер Салех нарешті вдома

Дванадцять років тому Абдул Нассер Салех приступив до своїх обов'язків механіка на судні Al Maha. Після цього він застряг на борту цього судна на шокуючий термін - 4 000 днів.

Дякуємо за звернення!