UNION SOLIDARITY FUND: допомога українським транспортникам не припиниться

Відбулося чергове засідання Наглядової ради UNION SOLIDARITY

FUND, заснованого Міжнародною федерацією транспортників (ІТF) та Європейською

федерацією транспортників (ETF) для допомоги українським профспілкам, які є

членськими організаціями обох федерацій.

Голова Наглядової ради Олег Григорюк розповів про поточну ситуацію в Україні та про виклики, з якими продовжує боротися наша країна через повномасштабне вторгнення. Так, він зазначив, що останній транш допомоги, який складався з генераторів, обігрівачів, ліхтариків, портативних зарядних пристроїв, сонячних батарей, пропанових похідних плиток та інших засобів виживання у блекаут, був своєчасно переданий первинним профспілковим організаціям ПРМТУ (докладніше: https://mtwtu.org.ua/news/nezlamna-solidarnist-edi...)

Також про свій досвід розказали Голова Профспілки залізничників та транспортних будівельників України Олексій Семерунь та Голова Вільної профспілки машиністів України Семен Каріков.

Координатор морської секції ITF Жаклін Сміт підкреслила, що не зважаючи на конфлікт у секторі Газа та загострення ситуації у Червоному морі, які, без сумніву, потребують уваги з боку федерацій, допомога Україні залишається першочерговою.

З моменту створення UNION SOLIDARITY FUND десятки тисяч українських транспортників, членів профспілок - моряків, портовиків та залізничників - отримали колосальну допомогу від братніх профспілок зі всього світу через цей Фонд. Ми безмежно вдячні за допомогу, віру в Україну та підтримку на нашому шляху боротьби за свою незалежність!

More news with tag #Harbor

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

The MTWTU took part in the SEKO Maritime Section Congress

The MTWTU took part in the Congress of the Maritime Section of the SEKO sister trade union (Sweden). The leaders of this trade union were among the first to support the MTWTU since the beginning of Russia's aggression.

Thank you for contacting us!