ПРМТУ та IMarEST підписали Меморандум про взаємодію

Профспілка робітників морського транспорту України (ПРМТУ) та Інститут морської техніки, науки та технологій Великобританії (IMarEST) зробили важливий крок на шляху до зміцнення дружніх зв'язків, підписавши Меморандум про взаємодію між IMarEST та ПРМТУ у межах своїх компетенцій як безпосередньо, так і за посередництва Одеського відділення IMarEST.

Обидві сторони мають спільні інтереси та зацікавленість в сприянні розвитку науки, забезпеченні можливостей для обміну ідеями та практиками, підтримки статусу, стандартів та експертності морських фахівців по всьому світу.

«Цей Меморандум дозволить нам підвищити якість освіти, розширити навички наших курсантів та викладачів. Думаю, що вже найближчим часом наша співпраця принесе нам добрі плоди! Бажаю всім нам нових цікавих проєктів, досягнень та перемог!» - від імені виконавчого директора IMarEST Кріса Голдсуортлі зазначив Сергій Кар’янський, Голова Одеського Відділення IMarEST.

«Меморандум є важливим кроком на шляху до зміцнення наших зусиль у підтримці та розвитку морської галузі. Він відкриває нові можливості для наших моряків, сприяє обміну знаннями та досвідом на міжнародному рівні, а також допомагає нам підтримувати високі стандарти професійної підготовки. Співпраця з IMarEST дозволить нам не лише підвищити якість освіти, але й розширити горизонти для наших фахівців, забезпечуючи їм доступ до передових технологій та методик», - зазначив Олег Григорюк, Голова ПРМТУ.

Для довідки: IMarEST є найбільшою морською організацією у своєму роді та першим інститутом, який об’єднує морських інженерів, науковців і технологів в одну міжнародну міждисциплінарну професійну організацію. Він сприяє науковому розвитку морської техніки, науки та технологій, надаючи можливості для обміну ідеями та практикою та підтримуючи статус, стандарти та знання морських професіоналів у всьому світі. Також IMarEST є призначеним і ліцензованим органом Інженерної ради (Великобританія), членом Наукової ради та має зв’язки з морськими організаціями по всьому світу.

IMarEST: https://www.imarest.org

Одеське Відділення IMarEST: https://www.imarest.org/group/odessa.html

More news with tag #In World

Щорічна зустріч амбасадорів IMO

Олег Григорюк, Морський амбасадор доброї волі IMO в Україні, взяв участь у щорічній зустрічі амбасадорів IMO, що об'єднала лідерів морської галузі з усього світу.

Шведські докери підтримали українських колег

Шведські докери з профспілки TRANSPORT передали травматичні аптечки українським докерам.

Зустріч представників ПРМТУ з Union to Union

На зустрічі були присутні понад 25 представників галузевих професійних спілок, включаючи транспортні спілки SEKO та TRANSPORT, які неодноразово підтримували українських моряків і портовиків під час повномасштабного вторгнення.

Міжнародна співпраця ПРМТУ заради майбутнього морської індустрії України

Профспілка робітників морського транспорту України незмінно тримає орієнтир на інтеграцію в міжнародну спільноту, зміцнюючи партнерські зв’язки для забезпечення розвитку глобальної морської галузі.

Thank you for contacting us!