ПРМТУ и EdMarine провели вебинар

В наступившем году Профсоюз работников морского транспорта Украины продолжает сотрудничать с образовательным проектом для моряков EdMarine.

По объективным причинам первая такая встреча прошла в формате вебинара, на котором разбирали требования к ECDIS и электронным картам – то, что пригодится в работе с навигационным оборудованием. Советы из курса основываются на рекомендациях IMO, P&I clubs, Admiralty publication и опыте эксплуатации. Кроме того, поговорили о самых распространенных замечаниях Port State Control и что делать, чтобы избежать их.

Провел вебинар основатель EdMarine Дмитрий Пархоменко.

«Обычно спикеры нашего проекта общаются с моряками-членами ПРМТУ лично, в Одессе. Но карантин внес свои правки, – отмечает Дмитрий. – Наша встреча в онлайне получилась не менее интересной – с вопросами и предложениями для будущих вебинаров. Как всегда, спасибо ПРМТУ за организацию и участникам за интерес. Ждем встречи в привычном офлайн-формате».

More news with tag #Seamen

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Thank you for contacting us!