Онлайн конференция морских амбассадоров доброй воли IМО

3 июня прошла онлайн конференция морских амбассадоров доброй воли Международной морской организации (IМО).

Напомним, что в январе 2020 г. морским Амбассадором доброй воли от Украины был назначен Первый заместитель Председателя Профсоюза работников морского транспорта Украины Олег Григорюк.

Так, встречу открыл Генеральный Секретарь IМО Китак Лим, который акцентировал внимание на том, что сегодня судоходство является жизненно важной составляющей для экономики, обеспечивающей глобальную цепочку поставок и торговые потоки, включая, в частности, необходимые в нынешних условиях лекарства, медицинское оборудование и продовольствие. И, как никогда, важно благополучие морского персонала, в особенности моряков.

Морские Амбассадоры доброй воли также имели возможность поделиться опытом работы с молодежью в своих странах и обсудить план работы на дальнейший период. «Несмотря на пандемию COVID-19, которая сковала весь мир, мы продолжим выполнять свою работу максимально продуктивно», - отметил Олег Григорюк.

More news with tag #Seamen

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Thank you for contacting us!