Об'єднані у підтримці моряків

У складні часи нам важливо залишатись разом та

допомагати один одному.

Благодійний фонд «МОРТРАНС» при підтримці Профспілки робітників морського транспорту України та фонда The Seafarers' Charity провели благодійну акцію, спрямовану на підтримку моряків та членів їх родин.
Ми підготували продуктові набори, щоб зробити цей період трошки легшим.
«Сьогодні всі ми, наша країна, живемо у складний час. Але важливо пам'ятати, що ми не самі. Ми цінуємо підтримку наших міжнародних партнерів, які допомагають нам підтримувати членів нашої Профспілки. Це доводить, що ми є авторитетною організацією, якій довіряють, голос якої чують у всьому світі. За часи війни ми не просто не зупинили свою роботу, ми її розширили, адаптували під виклики реальності. Сьогодні ми реалізуємо проєкти щодо матеріальної, благодійної допомоги сім'ям моряків, приходимо на допомогу всім, хто цього потребує», - зазначив Голова ПРМТУ Олег Григорюк.
«Наш Фонд вже понад 20 років допомагає всім, кому більше нікуди йти, хто опинився віч-на-віч зі своєю бідою. За плечима у нас сотні врятованих життів та добрих історій, коли ми змогли підтримати та допомогти. Ми чудово розуміємо, як важливо піклуватися про моряків та їхні сім'ї, особливо в такі непрості часи. До формування цих наборів робітники Фонду підходять завжди ретельно. Сьогодні це продукти харчування, може вони хоч трошки піднімуть вам настрій. Особливо тим морякам, які не можуть піти в рейси із-за складної ситуації в країні. Ми й надалі будемо вас підтримувати, чого б це нам не вартувало!» - наголосила директор БФ «МОРТРАНС» Антоніна Шкамерда.

Нам важливо дбати один про одного, і разом ми зможемо подолати будь-які труднощі!

More news with tag #Charity

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Thank you for contacting us!