Молодіжний профспілковий рух: разом до успіху за підтримки ПРМТУ та 3F

Молодіжний профспілковий рух впевнено набирає обертів.

ПРМТУ за підтримки Данської профспілки 3F організувала нетворкінг, під час якого представники первинних профспілкових організацій морських навчальних закладів мали можливість поділитися досвідом, досягненнями та окреслити свої майбутні цілі.

«Нове покоління має чітко усвідомлювати важливість діяльності ПРМТУ та активно долучатися до нашої великої спільноти. Обмін досвідом серед молоді — це потужна платформа для спільного розвитку і досягнення поставлених завдань. Наші партнери з Данської профспілки 3F надають нам цінну підтримку, допомагаючи розвивати цей рух, — зазначив Голова ПРМТУ Олег Григорюк. — Ми прагнемо, щоб кожен розумів: об'єднані зусилля роблять нас сильнішими, наші голоси — голоснішими, а наші дії — результативнішими».

Під час заходу обговорювали стратегії залучення першокурсників до лав Профспілки, наголошуючи на важливості формування єдиної профспілкової спільноти з перших днів навчання. Такі зустрічі закладають міцну основу для майбутніх лідерів морської галузі, сприяючи професійному та соціальному зростанню молодих працівників.

Продуктивний день для молоді продовжився тренінгом з публічних виступів. Телерадіоведучий Роман Сардарян поділився своїм практичним досвідом, який допоможе молоді ПРМТУ вчитися ефективно виступати, переконувати та надихати. Роман також особисто оцінив ораторські навички молоді на першій частині заходу та дав їм корисні поради.

«Завжди варто прагнути до вдосконалення. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, адже справжній прогрес приходить лише завдяки зусиллям», — порадив Роман молодим учасникам заходу.

Цей тренінг є частиною стратегічного підходу Профспілки до розвитку майбутніх лідерів. Навички публічних виступів допоможуть молоді не лише підвищити впевненість у собі, але й стати справжніми представниками своєї професії та країни.

More news with tag #Young People

Стигматизації не місце у сучасному суспільстві

Частиною нашого світогляду уже тривалий час є стереотипи та упередження, які стають причиною стигматизації. Вони бувають різні, однак усі породжують стигматизацію – негативне та упереджене ставлення, яке призводить до дискримінації та ізоляції від суспільства.

SAIL SMART: VALUABLE INSIGHTS

SAIL SMART: VALUABLE INSIGHTS - світ неймовірних можливостей та найактуальніших інсайтів

Сильні профспілки потребують молодих працівників: сьогодні Міжнародний день молоді

12 серпня ми відзначаємо Міжнародний день молоді — день, який нагадує нам про важливість молодого покоління в усіх сферах життя, зокрема на ринку праці. Це чудова нагода наголосити на ролі молодих працівників у зміцненні профспілок і на необхідності їх активного залучення до профспілкової діяльності.

Основи мінної безпеки: 10 кроків до життя

На жаль, Україна входить до п’ятірки найбільш замінованих країн світу.

Thank you for contacting us!