Горить турецький порт Іскендерун

Морська влада Туреччини повідомила, що після сильного землетрусу, який стався зранку 6 лютого, пошкоджено порт Іскендерун. Він розташований у південній турецькій провінції Хатай.

«Після землетрусу було встановлено, що в доках нашого порту Іскендерун були деякі обвалення, а в інших наших портах не було жодних несприятливих подій, і операції в них продовжуються», — прокоментували в управлінні.

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що землетрус магнітудою 7,7 бала став найпотужнішим у країні з 1939 року.

More news with tag #In World

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Порядок надання гарантій компенсації шкоди фрахтувальникам, операторам, власникам морських суден та суден внутрішнього плавання

Затверджено Порядок надання гарантій компенсації

шкоди фрахтувальникам, операторам та/або

власникам морських суден та суден внутрішнього плавання

Frequently asked questions about time limits for accepting new applications for consular services

Comment by the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine

Criminalisation: An International Issue

Find out more about how the International Transport Workers' Federation (ITF) is tackling the unfair treatment of seafarers following incidents and suspected maritime crimes

Thank you for contacting us!