80 років ПрАТ «УДП»

Сьогодні, в день 80-річчя із дня заснування ПрАТ «УДП», Профспілка робітників морського транспорту України та ППО ПРМТУ ПрАТ «УДП» нагородили почесними грамотами працівників підприємства-членів Профспілки за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та активну профспілкову позицію.

«Профспілка завжди підтримувала і буде підтримувати своїх членів, – зазначив Голова ПРМТУ Олег Григорюк. – Ми стоїмо на захисті прав і інтересів кожного працівника, підтримуваємо високі професійні стандарти та працюємо над розвитком галузі навіть у найскладніші часи. Разом ми долаємо труднощі та будуємо майбутнє, в якому українське мореплавство знову набуде своєї сили і стабільності».

«Незважаючи на важкі часи, які зараз переживає ПрАТ «УДП», ми віримо, що до нього повернеться його колишня слава і репутація, - зазначає голова ППО ПРМТУ ПрАТ «УДП» Анатолій Ніколаєв. - Сьогодні від імені Профспілки ми нагородили лише частку колективу - тих, хто багато років сумлінно і професійно трудився задля розвитку пароплавства і галузі. В нас ще багато фахівців, гідних відзнаки, бо колектив нашого підприємства завжди ставив високу професійну планку і завжди її тримав. Вітаю колектив зі святом і бажаю миру, Перемоги і успішного сталого розвитку нашого пароплавства!»

More news with tag #Harbor

Реалії та виклики для ПРМТУ в умовах війни в Україні: Олег Григорюк в інтерв'ю норвезькому виданню FriFagbevegelse

Під час війни робота Профспілки робітників морського транспорту України набула нових масштабів і значення. Моряки та портовики, що працюють під загрозою ракетних ударів, щодня стикаються з небезпекою та невизначеністю. Портова інфраструктура постійно зазнає атак, але ПРМТУ продовжує підтримувати своїх спілчан як в Україні, так і за кордоном, водночас дякуючи міжнародним партнерам за допомогу.

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

ПРМТУ закликала 46-ий Конгрес ITF підтримати українських транспортників

16-го жовтня під час Конгресу ITF пройшла Конференція моряків, яка стала особливо важливою для ПРМТУ та українських моряків.

«Ми стоїмо перед вами, захищаючи вас»

Голова ПРМТУ Олег Григорюк на Конференції докерів у рамках 46-го Конгресу ITF наголосив на необхідності міжнародної підтримки у часи війни:

Thank you for contacting us!