Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

Протягом 19-ти років, до 2021-го року, Михайло Кірєєв очолював Профспілку робітників морського транспорту України, тож ця нагорода підкреслює невтомні зусилля у захисті та просуванні інтересів транспортників, а також у збереженні профспілкових свобод і прав.

Нагороду вручив новообраний Генеральний секретар ITF Стівен Коттон. У своїй промові Михайло Кірєєв висловив щиру вдячність за таке визнання та підтвердив свою рішучість продовжувати боротьбу за права транспортників: «Справжню силу та міць Профспілки я відчув на 37-му Конгресі ITF у Женеві. А сьогодні я тут, несподівано отримую цю нагороду вищого ступеня! Хочу щиро подякувати керівництву ITF, а також усім присутнім братам і сестрам за вашу підтримку!». Це визнання - важливий крок у розвитку профспілкового руху та стимул для всіх, хто бореться за справедливість у транспортній сфері.

Більше новин з тегом #ITF

ПРМТУ закликала 46-ий Конгрес ITF підтримати українських транспортників

16-го жовтня під час Конгресу ITF пройшла Конференція моряків, яка стала особливо важливою для ПРМТУ та українських моряків.

Захід на знак солідарності з Україною

У рамках 46-го Конгресу ITF у Марракеші, де зустрілися понад дві тисячі працівників транспорту з усього світу, відбувся важливий захід на знак солідарності з Україною.

У Марокко стартував 46-й Конгрес Міжнародної федерації транспортників (ITF)

Захід, що проходить кожні п'ять років на різних континентах, цього разу зібрав делегатів в Африці, щоб акцентувати увагу на правах працівників транспорту у цьому регіоні.

Страйк, який щодня коштує мільярди доларів

У той час як Міжнародна асоціація портових вантажників (ILA) розпочинає страйк на східному узбережжі США, Міжнародна федерація транспортників (ITF) приєднується до Морської профспілки Австралії (MUA), щоб ще раз підтвердити своє зобов'язання стояти пліч-о-пліч з докерами ILA в їхній боротьбі за чесний, справедливий і безпечний генеральний контракт з морськими перевізниками.

Дякуємо за звернення!