Успішно завершився тренінг ПРМТУ і МОП

Завершився дводенний тренінг, присвячений питанням добробуту моряків, організований Профспілкою робітників морського транспорту України в рамках співпраці з Міжнародною організацією праці.

Сьогодні моряки вивчили питання насильства на робочому місці, його форми і наслідки, отримали рекомендації щодо реакції в таких ситуаціях. Крім того, дізналися про форми, наслідки та симптоми стресу. В ході анкетування та роботи в групах моряки змогли дати оцінку своїм психологічному стану. Спікери тренінгу розповіли про ефективні стратегії профілактики та управління стресом, про методи швидкого психологічного відновлення.

Моряки оцінили актуальність питань, які були підняті на тренінгу. Вони підкреслили, що тепер, озброївшись отриманими знаннями, вони будуть передавати корисну інформацію своїм колегам.

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!