Тренери ITF ділилися досвідом організації кампаній

Протягом усього другого дня Морського круглого столу учасники активно відвідували сесії і продовжували роботу над проектами.

Тренери з ITF поділилися своїм досвідом в організації таких кампаній, як Offshore alliance, в якій Інспекторату Австралії вдалося об'єднати у профспілку працівників нафтовидобувних платформ, Ryanair campaign, в рамках якої стало можливим не тільки об'єднання екіпажів літаків компанії в профспілку, а й відстояти їх право на справедливі умови праці, і Blumenthal Campaign, про яку ми писали раніше і яка полягає в тому, щоб закликати відомого німецького судновласника до дотримання стандартів і вимог Конвенції MLC, 2006.

Все це було розказано в рамках сесії Digital organizing, присвяченій діджіталізаціі і використанню сучасних технологій у роботі з громадськістю.

Учасники також дізналися про тонкощі ведення переговорного процесу, його стадіях і шляхах вирішення спірних ситуацій.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!