Спільними зусиллями ми здолаємо все

Україну відвідала делегація Загальної італійської конфедерації праці. Зустріч із іноземними гостями пройшла в офісі Профспілки робітників морського транспорту України.

Долучилися до заходу також керівництво Благодійного фонду морського транспорту «МОРТРАНС». Головна мета - підтримати Україну та продемонструвати солідарність міжнародних партнерів. Так, Загальна італійська конфедерація праці передала в Федерацію профспілок України 5 генераторів.

«Ми щиро раді приймати почесних гостей в нашій Одесі. Італійські братні профспілки з самого початку збройної агресії підтримували нашу країну та членів нашої Профспілки. Сьогодні вони в котрий раз довели, що спільними зусиллями ми здолаємо все», - розповів Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ.

«Ми підтримуємо членство України в ЕС, бо це той простір, де панує мир та порядок. Ми сподіваємося, що війна в вашій країні закінчиться як можна скоріше, а надалі ми разом будемо вживати усіх заходів, щоб подібне не повторилося знову», - зазначив Серджіо Бассолі, делегат з питань миру, міграції, американського та середземноморського регіонів.

Більше новин з тегом #В світі

Корупція в морських портах: як MACN бореться з проблемою

Морська антикорупційна мережа (MACN), вкотре звертає увагу на часто ігнорований, але руйнівний рівень корупції, з яким стикаються моряки в портах по всьому світу.

Мандрівка «Потяг пам’яті»

ETF (Європейська федерація транспортників) та Friedrich-Ebert-Stiftung (Фонд Фрідріха Еберта) організували унікальну навчальну подорож для молодих профспілківців з метою вивчення історії Голокосту, аналізу подій сучасності та виховання нового покоління лідерів, здатних будувати демократію та захищати права людини.

Проблеми з добробутом, оплатою праці та технічним обслуговуванням на ELEEN SOFIA

Міжнародна федерація транспортників (ITF) повідомляє, що наразі взаємодіє з владою Австралії для вирішення справи про жорстоке поводження з екіпажем, розкрадання заробітної плати та жахливі умови на борту балкера, що належить болгарській компанії. Судно також перебуває під арештом австралійських прикордонників; його затримано в Гледстоуні.

Опитування: ваш голос має значення!

Жінки становлять лише приблизно 2% світової морської робочої сили.

Дякуємо за звернення!