ПРМТУ бере участь в MRT-2019

У ці дні в місті Коломбо, Шрі-Ланка, вже в третій раз проходить Морський круглий стіл ITF (MRT). Цей масштабний захід вже втретє збирає профспілкових активістів, що представляють профспілки, які входять в ITF.

Основна мета - навчати, ділитися досвідом, організовувати і надихати молодих лідерів, зміцнювати профспілки, закликати до дії.

Україну на MRT представляє делегація ПРМТУ на чолі з Першим заступником Голови Профспілки Олегом Григорюком.

Перший день Морського круглого столу складався з двох частин: презентацій і групової роботи. Прозвучали вітальні промови від Президента МФТ Педді Крамліна, який, як і завжди, зумів пробудити у кожного учасника натхнення і завзяття до роботи, Мера Коломбо Кара Джайясурія і Президента національної профспілки моряків Шрі-Ланки Паліти Атукорале.

Після вступної частини учасники мали можливість ознайомитися з презентаціями різних профспілок про їхню роботу з молоддю, здобутки та плани, втілені проекти і масштабні цілі.

Друга половина дня пройшла за груповою роботою, в ході якої учасники отримали проектні завдання з організації профспілкової кампанії.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!