Підтримка сімей моряків та докерів України у Німеччині

Профспілка робітників морського транспорту України (ПРМТУ) і німецька профспілка ver.di запустили новий благодійний проект для надання підтримки сім'ям українських моряків та докерів, що перебувають у Німеччині.

З перших днів війни в Україні ПРМТУ та ver.di роблять все можливе, щоб підтримати робітників морського транспорту України та їх сім'ї як в Україні, так і в Німеччині.

Учасником нового проекту може стати сім'я будь-якого українського моряка та будь-якого українського докера, яка була змушена залишити свою батьківщину після 24 лютого 2022 року через війну в Україні, яка перебуває в Німеччині.

У першому етапі проекту кожна така сім'я може отримати набір гігієнічних засобів. Наступний етап проекту передбачає розсилку предметів домашнього побуту та шкільного приладдя для облаштування побуту та життя українських морських сімей у Німеччині.

Щоб взяти участь у проекті, просимо заповнити гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1PJqe2a0DlhuKUjNsf24OzbSdMCNtM90WSzeRjV4-1X8ihg/viewform?usp=sf_link або ж зв'яжіться з нами за телефоном +49152 04050226.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!