Опитування: ваш голос має значення!

Жінки становлять лише приблизно 2% світової морської робочої сили.

Якщо ви жінка, яка працює в морській галузі, ми – ITF та ПРМТУ – хочемо почути вашу думку. Розкажіть нам про свій досвід роботи в морі, які виклики ви зустрічаєте та що, на вашу думку, потрібно покращити.

Ваша участь допоможе нам зробити умови праці кращими для всіх жінок у морській галузі.

Допоможіть зібрати цінну інформацію – заповніть опитування за посиланням:

https://airtable.com/appJXuuFYB47M.../pagC6q9c4MfTjhA9u/form

Більше новин з тегом #ITF

Працювати без підписаного контракту — це як плавати у відкритому морі без рятувального жилета

За нашими спостереженнями, останнім часом значно збільшилася кількість випадків, коли українські моряки, прагнучи якнайшвидше вирушити в рейс, припускаються серйозних помилок, які згодом обходяться їм дуже дорого — як у прямому, так і в переносному сенсі.

Сильні профспілки потребують молодих працівників: сьогодні Міжнародний день молоді

12 серпня ми відзначаємо Міжнародний день молоді — день, який нагадує нам про важливість молодого покоління в усіх сферах життя, зокрема на ринку праці. Це чудова нагода наголосити на ролі молодих працівників у зміцненні профспілок і на необхідності їх активного залучення до профспілкової діяльності.

Кампанія ITF «Середземне море – зручне море»

Під час кампанії ITF «Середземне море – зручне море» інспектори вже здійснили 101 інспекцію суден, повернули $205,158 заборгованої зарплати та вирішили безліч випадків з поганими умовами на борту суден.

Молодь ПРМТУ за розвиток та нові знання!

У Морському юніон центрі з ініціативи Молодіжної ради ПРМТУ стартувала ITF Summer School – курс семінарів від ITF Інспектора в Україні.

Дякуємо за звернення!