Лідерство та мотивація: як добиватися результатів

Профспілка робітників морського транспорту України та Данська профспілка 3F реалізують вже другий спільний проєкт.

Програма заходів спрямована на підвищення обізнаності учасників проєкту під час воєнного стану в нашій країні, а також покращення рівня інформативності.

«Наша основна мета – об'єднати людей і створити для них можливість отримати нові знання. Ми усвідомлюємо всю важливість нашої роботи, тому семінари являють собою відмінну можливість поліпшити навички та вдосконалити вміння. Теми семінарів, тренінгів спеціально обрані з урахуванням інтересів аудиторії», - відзначив Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

В Одесі в Морськом юніон центрі у рамках проєкту пройшов тренінг для профспілкових активістів ПРМТУ на тему «Система мотивації в управлінській діяльності профспілкового лідера». Своїм досвідом та знаннями з профспілковими активістами ПРМТУ поділилася Анна Філь, директор Навчально-консультаційного центру SIONAS, головна тренерка Академії профспілкового лідерства, керівник МГО «Глобальні трансформації», експерт з питань соціально-трудових відносин та комунікації, автор та тренер Всеукраїнської програми «Антистрес та управління конфліктами на підприємствах різних форм власності» та понад 60 тематик інноваційних тренінгів.

Система мотивації – це не просто набір заходів, але справжня ініціатива, що підтримує та стимулює працівників у досягненні спільних та особистих цілей. Мотивація профспілкового членства – це сукупність зовнішній та внутрішніх рушійних сил, що стимулюють людей вступати у профспілку та перебувати в ній тривалий час.

На тренінгу також розглянули, як створити привабливе оточення для профспілкових членів, використовуючи методи взаємодії та заохочення, як ефективно спілкуватися з різними поколіннями – від зрілих до цифровізаторів, практичні інструменти для ефективного управління та ведення профспілкової організації.

Практична частина була присвячена роботам у групах, де учасники підготували та презентували відеозапрошення на вступ нових членів до профспілкової організації.

Це був цікавий досвід, який учасники тренінгу впроваджуватимуть у свою роботу на своїх підприємствах та організаціях.

Більше новин з тегом #Портовики

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

Дякуємо за звернення!