Курсантам розповіли про Профспілку

Продовжуємо зустрічі з курсантами НУ «Одеська морська академія», які стали вже традиційними.

Сьогодні про профспілковий рух, діяльність щодо захисту прав моряків Профспілкою робітників морського транспорту України та Міжнародною федерацією транспортників (ITF) дізналися першокурсники, майбутні судноводії.

Більше новин з тегом #Учні

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Дякуємо за звернення!