ITF підтримала кампанію ПРМТУ

Сьогодні Міжнародна федерація транспортників (ITF) розповсюдила серед своїх членських організацій в морському секторі циркуляр із закликом приєднатися до кампанії Профспілки робітників морського транспорту України під назвою #ISupplyTheWorld.

У циркулярі до членських організацій ITF йдеться: «Морські транспортники грають ключову роль у світовій торгівлі і підтримують рух глобального ланцюжка поставок, тому ITF, наші морські соціальні партнери та інші морські організації закликають Організацію Об'єднаних Націй і її держави-члени визнати моряків і докерів «ключовими працівниками».

ITF пропонує членським профспілкам усього світу поширити серед своїх членів плакат #ISupplyTheWorld, розмістивши, при бажанні, на ньому логотип своєї організації, або ж використовувати вже запропоновані варіанти.

«Давайте разом зробимо так, щоб моряки і докери перестали бути «невидимою робочою силою», а стали обличчям робочої сили, яка має вирішальне значення для перевезення вантажів, від яких залежить весь світ», - йдеться в циркулярі.

Нагадаємо, що ПРМТУ запустила міжнародну кампанію #ISupplyTheWorld на підтримку робітників морського транспорту, які в зв'язку з пандемією СOVID-19 знаходяться на передовій і приводять в рух глобальну морську торгівлю у ці важкі часи.

ПРМТУ ще раз звертається до кожного моряка і портовика з пропозицією надрукувати документ і сфотографуватися з ним, після чого вислати фотографії нам для подальшої публікації.

Ми впевнені, що таким чином ми зможемо висловити подяку і зробити ще більш помітним внесок транспортників у забезпечення роботи глобального торгового судноплавства.

Надсилайте ваші фото і відзначайте у соцмережах #ISupplyTheWorld

E-mail: office@mtwtu.org.ua

Facebook: facebook.com/MTWTU

Instagram: mtwtu_itf_ukraine

Twitter: @MTWTU_ITF

Логотип кампанії в хорошій якості можна завантажити тут: https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/atf51-CVxASK...

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Дякуємо за звернення!