30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми

30 июля - Всемирный день противодействия торговле людьми

Шукаєте роботу на яхті? Небезпеку видно не одразу!


- Не знаєте, хто ваш роботодавець?

- Хтось інший купив вам квиток?

- Не бачили або не розумієте контракту?

- Не впевнені, на якому судні та за яким маршрутом будете ходити?


Це потенційні ознаки торгівлі людьми. Захистіть себе, щоб не постраждати від цього злочину, – зателефонуйте за номером 527 або отримайте професійну консультацію на сайті 527.org.ua

527 – безкоштовна Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів. Ця важлива ініціатива Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спрямована на запобігання злочинам, пов’язаним із торгівлею людьми, та експлуатації українців за кордоном.


Профспілка робітників морського транспорту України (ПРМТУ) долучилася до розповсюдження інформаційних матеріалів, виготовлених за підтримки NCA при посольстві Великої Британії в Києві у співробітництві з Представництвом МОМ в Україні, Міністерством закордонних справ України, Міністерством внутрішніх справ України та Департаментом боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України (ДБЗПТЛ НПУ).


https://www.facebook.com/ukinukraine

https://www.facebook.com/IOMUkraine
https://www.facebook.com/dbzptl
https://www.facebook.com/UkraineMFA
https://www.facebook.com/mvs.gov.ua

Більше новин з тегом #Моряки

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

AMSA: Забезпечення добробуту моряків та контроль за умовами праці на суднах

Питання, пов'язані з дотриманням умов праці на суднах, залишаються однією з найбільш актуальних проблем у морській галузі.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!