Знайомство з УДП та його можливостями

У Морському юніон центрі відбулася зустріч з моряками, під час якої було презентовано ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство».

Моряки мали можливість детально ознайомитися з вакансіями, умовами праці та можливостями кар'єрного зростання, що надає ця компанія.

ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» відоме як одна з найбільших судноплавних компаній на Дунаї. Вона має у своєму розпорядженні як морський, так і річковий флот, що робить її ключовим учасником у морській індустрії регіону. Зустріч з моряками стала важливою платформою для спілкування та обміну інформацією між представниками компанії та морськими професіоналами.

На підприємстві успішно функціонує первинна профспілкова організація ПРМТУ, яка виступає за інтереси та права працівників компанії, сприяючи створенню сприятливих умов праці та розвитку їх професійних навичок.

Більше новин з тегом #Моряки

Основні питання військового обліку для моряків

Профспілка робітників морського транспорту України провела для моряків інформаційну зустріч-семінар з питань нововведень у військовому обліку, які діють з 18.05.2024 року. Зустріч була проведена у дистанційному режимі. Моряки мали можливість поставити питання, які їх найбільше цікавлять, та отримати вичерпну фахову юридичну інформацію.

ПРМТУ у парламенті Румунії

20 червня Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, виступив у парламенті Румунії в Бухаресті, де відбулося засідання Комітету моряків Східної, Центральної Європи та Норвегії (SCOCEEN).

ПРМТУ зустрілась з моряками в Румунії

В рамках спільного проєкту Профспілки робітників морського транспорту України та ITF Seafarers' Trust ПРМТУ організувала першу зустріч з українськими моряками, які тимчасово перебувають у Румунії. Це важлива подія, адже наша мета – бути поруч з членами Профспілки, попри складні обставини, в яких вони опинилися через війну в Україні.

Дорогі моряки, з професійним святом!

Сьогодні, 25 червня, відзначається Міжнародний день моряка.

Дякуємо за звернення!