Знайомство з УДП та його можливостями

У Морському юніон центрі відбулася зустріч з моряками, під час якої було презентовано ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство».

Моряки мали можливість детально ознайомитися з вакансіями, умовами праці та можливостями кар'єрного зростання, що надає ця компанія.

ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» відоме як одна з найбільших судноплавних компаній на Дунаї. Вона має у своєму розпорядженні як морський, так і річковий флот, що робить її ключовим учасником у морській індустрії регіону. Зустріч з моряками стала важливою платформою для спілкування та обміну інформацією між представниками компанії та морськими професіоналами.

На підприємстві успішно функціонує первинна профспілкова організація ПРМТУ, яка виступає за інтереси та права працівників компанії, сприяючи створенню сприятливих умов праці та розвитку їх професійних навичок.

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!