У Морській адміністрації працює «гаряча лінія» з громадянами

У Державній службі морського і річкового транспорту України працює «гаряча лінія» з громадянами.

У Морській адміністрації відзначають, що це дозволяє оперативно вирішувати питання надання адміністративних послуг з ліцензування, видачі одноразових дозволів, реєстрації лінії закордонного плавання, видачі посвідчення судноводія малого, маломірного судна, реєстрації морських транспортних засобів, консультації по подачі документів для участі в конкурсах на заняття вакантних посад державної служби категорії «Б» і «В» та інші.

Телефон «гарячої лінії»: (044) 294 60 00

Дзвінки приймаються в понеділок - четвер з 09.00 до 18.00 години, у п'ятницю з 09.00 до 16.45 годин.

Більше новин з тегом #Моряки

AMSA: Забезпечення добробуту моряків та контроль за умовами праці на суднах

Питання, пов'язані з дотриманням умов праці на суднах, залишаються однією з найбільш актуальних проблем у морській галузі.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!