Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дата проведення: П'ятниця, 14 червня 2024 року

Час: з 9:30 до 16:00

Місце проведення: ITF House, 49-60 Borough Road, London, SE1 1DR


Основна тема Форуму «Українські моряки - ваші професійні партнери для безпечного судноплавства»


Форум має на меті надати всім учасникам морської галузі бачення майбутнього сталого розвитку України як ключового постачальника висококваліфікованих, мотивованих і талановитих морських професіоналів , а також орієнтованої на майбутнє морської економіки, відкритої для інвестицій в морську освіту, дослідження і розробки, морські цифрові технології та інші сектори судноплавства .


Форум також присвячений Міжнародному дню моряка, який відзначається щорічно 25 червня.


У Форумі братимуть участь Євгеній Ігнатенко – Голова Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України України, представники Посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії; Олег Григорюк – Голова ПРМТУ, Віце-президент Міжнародної федерації асоціацій судноводіїв та Посол доброї волі ІМО в Україні.


Участь у Форумі вже підтвердили постійні представники низки держав при ІМО, представники провідних судновласників та їх асоціацій, профспілкові та благодійні організації моряків.


ПРМТУ вдячне всім зацікавленим особам за інтерес до Форуму та готовність спільного створювати для українських моряків нові можливості для професійного розвитку та працевлаштування.


За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся за адресою umf@mtwtu.org.ua

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!