Тренери ITF ділилися досвідом організації кампаній

Протягом усього другого дня Морського круглого столу учасники активно відвідували сесії і продовжували роботу над проектами.

Тренери з ITF поділилися своїм досвідом в організації таких кампаній, як Offshore alliance, в якій Інспекторату Австралії вдалося об'єднати у профспілку працівників нафтовидобувних платформ, Ryanair campaign, в рамках якої стало можливим не тільки об'єднання екіпажів літаків компанії в профспілку, а й відстояти їх право на справедливі умови праці, і Blumenthal Campaign, про яку ми писали раніше і яка полягає в тому, щоб закликати відомого німецького судновласника до дотримання стандартів і вимог Конвенції MLC, 2006.

Все це було розказано в рамках сесії Digital organizing, присвяченій діджіталізаціі і використанню сучасних технологій у роботі з громадськістю.

Учасники також дізналися про тонкощі ведення переговорного процесу, його стадіях і шляхах вирішення спірних ситуацій.

Більше новин з тегом #ITF

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Дякуємо за звернення!