Семинар о трудовых правах для моряков и курсантов

Сегодня в рамках ЕТС-2019 ITF инспектор Кристиан Рус (Порт Зебрюгге, Бельгия) провел семинар для моряков и курсантов касательно трудовых прав молодых транспортников.

Разобраться в трудовых правах курсантов и кадетов Кристиана побудил смертельный случай, который произошел с 19-летним кадетом из Индии, когда тот был всего второй день на борту своего первого судна.

Сейчас Кристиан занимается разработкой предложений в Коллективный договор, которые направлены на усиление трудовых прав кадетов и ужесточение ответственности работодателя в части обеспечения безопасных условий работы и отдыха кадетов период производственной практики на судне.

More news with tag #Seamen

Реалії та виклики для ПРМТУ в умовах війни в Україні: Олег Григорюк в інтерв'ю норвезькому виданню FriFagbevegelse

Під час війни робота Профспілки робітників морського транспорту України набула нових масштабів і значення. Моряки та портовики, що працюють під загрозою ракетних ударів, щодня стикаються з небезпекою та невизначеністю. Портова інфраструктура постійно зазнає атак, але ПРМТУ продовжує підтримувати своїх спілчан як в Україні, так і за кордоном, водночас дякуючи міжнародним партнерам за допомогу.

Золота нагорода ITF за захист інтересів транспортників

На 46-му Конгресі ITF Михайло Кірєєв, перший заступник Голови ПРМТУ, був удостоєний Золотої нагороди, що символізує визнання його непохитної відданості справі працівників транспорту в усьому світі.

ПРМТУ закликала 46-ий Конгрес ITF підтримати українських транспортників

16-го жовтня під час Конгресу ITF пройшла Конференція моряків, яка стала особливо важливою для ПРМТУ та українських моряків.

«Ми стоїмо перед вами, захищаючи вас»

Голова ПРМТУ Олег Григорюк на Конференції докерів у рамках 46-го Конгресу ITF наголосив на необхідності міжнародної підтримки у часи війни:

Thank you for contacting us!