Профспілка допомогла родині загиблого моряка

Не секрет, що професія моряка таїть в собі безліч небезпек. Це і ймовірність потрапити в піратський полон, підхопити вірус у далеких країнах або ж отримати травму. На жаль, мають місце і випадки загибелі моряків при виконанні своїх обов'язків.

Найчастіше рідні моряків в розпачі і не знають, до кого звернутися за допомогою, адже втрата близької людини сталася за межами України, де діють свої закони і порядки. Сім'ї змушені шукати юридичну підтримку, проте вона не завжди має благі наміри або надається кваліфікованими фахівцями.

Юристи ж Профспілки робітників морського транспорту України мають значний досвід і високу компетентність, і продовжують допомагати сім'ям моряків домогтися належної їм компенсації.

Саме так і сталося з родиною загиблого другого механіка, який працював на судні під прапором Багамських островів. На прохання членів сім'ї ми не називаємо імені моряка.

Зусиллями юристів ПРМТУ вдалося домогтися повної виплати компенсації родині загиблого. У відповідності зі стандартами Міжнародної федерації транспортників (ITF) вдова і неповнолітні діти моряка, завдяки юридичній допомозі ПРМТУ, отримали компенсацію. Крім того, в результаті роботи юристів судновласник відшкодував витрати на поховання моряка.

Нагадуємо, що Профспілка робітників морського транспорту України надає морякам членам - ПРМТУ юридичні консультації та допомогу абсолютно безкоштовно. Просимо моряків і їх близьких з особливою увагою ставитися до людей, які пропонують вам допомогу у вирішенні проблем за винагороду. Не підписуйте контракти з морськими юристами та іншими фахівцями, не переконавшись у їх компетенції.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!