ПРМТУ бере участь в MRT-2019

У ці дні в місті Коломбо, Шрі-Ланка, вже в третій раз проходить Морський круглий стіл ITF (MRT). Цей масштабний захід вже втретє збирає профспілкових активістів, що представляють профспілки, які входять в ITF.

Основна мета - навчати, ділитися досвідом, організовувати і надихати молодих лідерів, зміцнювати профспілки, закликати до дії.

Україну на MRT представляє делегація ПРМТУ на чолі з Першим заступником Голови Профспілки Олегом Григорюком.

Перший день Морського круглого столу складався з двох частин: презентацій і групової роботи. Прозвучали вітальні промови від Президента МФТ Педді Крамліна, який, як і завжди, зумів пробудити у кожного учасника натхнення і завзяття до роботи, Мера Коломбо Кара Джайясурія і Президента національної профспілки моряків Шрі-Ланки Паліти Атукорале.

Після вступної частини учасники мали можливість ознайомитися з презентаціями різних профспілок про їхню роботу з молоддю, здобутки та плани, втілені проекти і масштабні цілі.

Друга половина дня пройшла за груповою роботою, в ході якої учасники отримали проектні завдання з організації профспілкової кампанії.

Більше новин з тегом #ITF

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Залишення моряків – ганебне явище сучасної морської індустрії

Судновласники дедалі частіше залишають моряків напризволяще на борту суден, іноді на місяці, а то й роки.

Дякуємо за звернення!