Порт Нью-Йорка і Нью-Джерсі повертає собі статус найзавантаженішого контейнерного порту в США

Незважаючи на традиційно вповільнений період для портів США в лютому, порт Нью-Йорка і Нью-Джерсі зміг обробити 571 177 TEU (двадцятифутовий еквівалент) вантажів у лютому, випередивши своїх конкурентів на західному узбережжі, таких як порт Лос-Анджелеса і порт Лонг-Біч, більш ніж на 83 000 TEU і 27 000 TEU, відповідно.

Це сталося після того, як у січні порт Нью-Йорка і Нью-Джерсі обробив 645 430 TEU, ставши другим за завантаженістю контейнерним портом в країні після порту Лос-Анджелеса, який перемістив 726 013 TEU в цьому ж місяці.

Цього року порт проводив особливо активну роботу з виведення порожніх контейнерів, вивізши понад 390 000 TEU. Це сприяло покращенню роботи морського порту та підвищенню пропускної здатності, що забезпечило більше місця на контейнерному терміналі для швидшої обробки імпорту в майбутньому.

«Порт Нью-Йорка і Нью-Джерсі знову став портом № 1 в країні», - сказав голова Адміністрації порту Кевін О'Тул.

Виконавчий директор Портової адміністрації Рік Коттон також високо оцінив успіхи: «Повернення порту Нью-Йорка і Нью-Джерсі на перше місце в рейтингу найбільш завантажених портів країни демонструє незмінну надійність і стійкість, в той час, як інші порти останнім часом стикаються з невизначеністю та проблемами».

Більше новин з тегом #В світі

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!