Поправки до списків визначених зон ризику IBF та ITF

Комітет зон бойових операцій IBF (IBF WOAC) розглянув ризики для торговельних суден навколо африканського континенту та, зокрема, розглянув продовження позитивних змін у регіоні.

У результаті було досягнуто домовленості зі Спільною переговорною групою роботодавців (JNG) про те, що до списку визначених зон ризику IBF слід внести зміни, щоб відобразити покращення ситуації.

- Зона високого ризику IBF в Аденській затоці та біля узбережжя Сомалі буде припинена.

- Дія зони розширеного ризику IBF у західній частині Індійського океану та Червоного моря буде припинена.

- Зона високого ризику IBF у Гвінейській затоці буде знижена до Зони розширеного ризику IBF та об’єднана з нею.

- Зона розширеного ризику IBF буде розширена, щоб включити територіальні води, порти та внутрішні водні шляхи Нігерії та Беніну та нещодавно визначені води біля Анголи.

Всі інші існуючі позначення залишаться без змін, за винятком нової нумерації.

Новий список набуде чинності з 1 січня 2023 року, до цього часу всі застосовні позначення залишаються незмінними та продовжуються.

Щоб отримати повну інформацію, перейдіть за посиланням

https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/5ry2oDa3IOqkXubEqFNyuUxmFG4DWO9f.pdf

Більше новин з тегом #В світі

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!