Олег Григорюк поспілкувався з курсантами НУ «ОМА»

Сьогодні Перший заступник Голови ПРМТУ Олег Григорюк зустрівся з курсантами Національного університету «Одеська морська академія».

Олег Григорюк розповів курсантам про діяльність Профспілки робітників морського транспорту України та її ролі в житті моряків. Майбутні моряки також дізналися про наслідки реформ в морській галузі нашої країни і реакції на них з боку Профспілки. Детальніше Олег Григорюк також зупинився діях, які вживаються Профспілкою, для створення нових робочих місць для українських моряків.

Курсанти НУ «ОМА» отримали відповіді на питання, що цікавлять і подякували Профспілці за всебічну підтримку, можливість розвиватися і підвищувати рівень знань, покращувати рівень володіння англійською мовою, отримувати практичні навички на тренажері віртуальної реальності.

На завершення зустрічі Олег Григорюк передав курсантам подарунки до наступаючих новорічних свят. «Ви вибрали чудову, але непросту професію. Бажаю вам не розчаруватися у своєму виборі, впевнено йти до поставлених цілей. У Новому році бажаю здійснення мрій, успіхів у навчанні та міцного здоров'я», - побажав курсантам Олег Григорюк.

Більше новин з тегом #Молодь

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Молоде покоління українських моряків

Цей тиждень у Литовській морській академії був наповнений заходами, що надихають молоде покоління на досягнення нових вершин.

Дякуємо за звернення!