Оголошено результати фотоконкурсу STILL AT SEA

Сьогодні Трастовий фонд ITF опублікував результати фотоконкурсу STILL AT SEA, в рамках якого морякам було запропоновано представити фотографії свого життя в морі під час пандемії.

Конкурс отримав неймовірний відгук - всього до участі було представлено майже 3000 фотографій, що відображають виклики, з якими доводиться стикатися морякам під час роботи в умовах пандемії. На фотографіях зображені як портрети моряків і їх повсякденне життя, так і робота в екстремальних умовах, а також життя на пустельних круїзних лайнерах.

«Реакція на STILL AT SEA була феноменальною, - прокоментувала Кеті Хіггінботтом, Глава Трастового фонду ITF. - Перед суддями стояло практично неможливе завдання визначити переможця серед авторів надзвичайно різноманітних фотографій. Ми дуже раді за переможців, але найбільше ми раді, що зібрали унікальний архів, що відображає все те, з чим доводиться стикатися морякам під час пандемії».

Більше новин з тегом #Моряки

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

AMSA: Забезпечення добробуту моряків та контроль за умовами праці на суднах

Питання, пов'язані з дотриманням умов праці на суднах, залишаються однією з найбільш актуальних проблем у морській галузі.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Дякуємо за звернення!