Медичний додаток для моряків від ITF

Mariners Medico Guide - новий безкоштовний медичний додаток від секції моряків ITF

Додаток схвалено Норвезьким морським управлінням як національний еквівалент Міжнародного медичного посібника ВООЗ для суден 2007 року.

Застосунок може слугувати альтернативою медичному підручнику на суднах під норвезьким прапором. Після завантаження його можна використовувати в режимі офлайн. Він містить додаткові матеріали щодо проблем фізичного та психічного здоров’я. Це новий підхід в галузі медицини, який заснований на вже вивчених симптомах, тобто моряк, користуючись додатком, може розібратися в тому, що він відчуває та бачить. Однією з переваг застосунку є також те, що він постійно оновлюється та доповнюється.

Користуватися додатком може будь-хто безкоштовно. Завантажити застосунок можна за посиланням: https://www.medicoguide.no/

Більше новин з тегом #ITF

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!