Медичний додаток для моряків від ITF

Mariners Medico Guide - новий безкоштовний медичний додаток від секції моряків ITF

Додаток схвалено Норвезьким морським управлінням як національний еквівалент Міжнародного медичного посібника ВООЗ для суден 2007 року.

Застосунок може слугувати альтернативою медичному підручнику на суднах під норвезьким прапором. Після завантаження його можна використовувати в режимі офлайн. Він містить додаткові матеріали щодо проблем фізичного та психічного здоров’я. Це новий підхід в галузі медицини, який заснований на вже вивчених симптомах, тобто моряк, користуючись додатком, може розібратися в тому, що він відчуває та бачить. Однією з переваг застосунку є також те, що він постійно оновлюється та доповнюється.

Користуватися додатком може будь-хто безкоштовно. Завантажити застосунок можна за посиланням: https://www.medicoguide.no/

Більше новин з тегом #ITF

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Команду ITF Інспекторату розширено: напоготові до роботи

Ще одинадцять інспекторів ITF пройшли вступну програму, яка відбулася в ITF House в Лондоні, Великобританія. Зараз вони вже цілком готові до виконання своїх нових обов'язків і боротьби за права моряків у всьому світі, сприяючи зміцненню солідарності з міжнародними профспілками та зацікавленими сторонами морської галузі.

Double Bookkeeping, або подвійна бухгалтерія

Ще один вид обману та обкрадання моряків

Залишення моряків – ганебне явище сучасної морської індустрії

Судновласники дедалі частіше залишають моряків напризволяще на борту суден, іноді на місяці, а то й роки.

Дякуємо за звернення!