Карта ITF з обмеженнями, викликаними пандемією COVID-19

Міжнародна федерація транспортників (ITF) випустила карту, що наочно демонструє вплив обмежень, викликаних пандемією COVID-19, на країни і порти світу.

Складена на основі даних, зібраних 140 ITF інспекторами і контактами, ця карта стане надзвичайно важливим інформаційним джерелом для тисяч моряків, які опинилися у кризовій ситуації.

Уряди вводять різні обмеження по відношенню до суден і екіпажів, і карта дозволить користувачам отримувати нову і актуальну інформацію.

Координатор інспекторів ITF Стів Троусдейл: «В результаті цієї кризи всі моряки світу виявилися в особливо вразливому становищі. Вони знаходяться в багатьох милях від дому, при цьому володіючи зовсім невеликою кількістю інформації. Ця карта - інструмент, який показує, що ITF вживає всіх можливих засобів, щоб допомогти і підтримати кожного моряка, який став заручником ситуації. Будь-який моряк, який зіткнувся з серйозними проблемами, може скористатися карткою для зв'язку з найближчим ITF інспектором або координатором, або ж з нашим відділом підтримки моряків».

З відділом підтримки моряків можна зв'язатися наступним чином:

- seafsupport@itf.org.uk

- WhatsApp/Viber: +44 7523 515097

- Facebook: @itfseafarerssupport

Джерело та посилання на карту:

https://www.itfseafarers.org/en/embed/covid-19-country-information-seafarers

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!