Фотоконкурс ITF Seafarers' Trust LIFE AT SEA 2023

Закликаємо всіх моряків взяти участь у конкурсі на кращу фотографію LIFE AT SEA 2023 з можливістю отримати грошову винагороду!

ITF Seafarers’ Trust запрошує усіх моряків надсилати свої кращі фотографії про їхнє життя в морі в 2023 році. Поділіться хорошими та поганими моментами, видатними днями та звичайними буднями на борту. Фотографуйте динамічні події та хвилини роздумів. Збережіть в пам’яті моменти роботи та дружби зі своїми товаришами по екіпажу і покажіть, як насправді живеться і працюється на борту. Якщо ви моряк, але не змогли потрапити на судно в 2023 році, не впадайте у відчай - ми теж хочемо почути вас - надсилайте нам значущі кадри з життя моряка на березі.

Завдяки проведенню таких фотоконкурсів ще з 2020 року, нам вдалося зібрати чудовий фотоархів, за допомогою якого ми можемо сприяти підвищенню обізнаності про важливу роботу міжнародних моряків.

Ми з гордістю ділимося вашими історіями всюди - від виставок на Crew Connect у Манілі, провідній конференції морської індустрії, до Музею Конституції США в Бостоні. І оскільки ми пройшли цей шлях разом, ми плануємо продовжити щорічний конкурс, щоб переконатися, що наша діяльність завжди актуальна і ми фіксуємо реальний досвід морської професії.


Чого ми очікуємо від вас?

Ми шукаємо яскраві образи та цікаві історії, щоб дати людям на березі уявлення про життя моряків. Фотографії та сюжети, які покажуть, яким насправді є життя в морі.

Додайте до фотографій підпис або короткий опис англійською або рідною мовою. Розкажіть про фотографію і про себе. Якщо на вашій фотографії зображена інша людина, будь ласка, переконайтеся, що у вас є її дозвіл на використання її зображення в цьому проекті.

Будь ласка, переконайтеся, що розмір файлу, який ви надаєте - якомога більший , коли зберігаєте і завантажуєте свої фотографії. Виберіть «Фактичний розмір» на вашому телефоні. Зверніть увагу, що селфі, зроблені за допомогою фронтальної камери, призводять до зменшення розміру файлів, тому їх слід уникати. Так само відредаговані зображення можуть призвести до погіршення якості фотографій. Будь ласка, не пересилайте зображення меншого розміру з інших платформ, таких як Instagram або Facebook. Якщо у вас обмежена швидкість передачі даних або з'єднання, можливо, вам доведеться вибрати час для завантаження, коли менше членів екіпажу користуються інтернетом, або почекати, поки ви не наблизитесь до берега. Якщо ви можете надіслати лише невелике зображення, але зберегли більший файл, повідомте нам про це в полі для тексту, щоб ми могли з вами зв'язатися.


Призи:

- 1-й приз - £1,000

- 2-й приз - £750

- 3-й приз - £500


Цей конкурс відкритий для всіх працюючих моряків.

Кінцевий термін подачі заявок - 15 серпня 2023 року

Моряки можуть надсилати зображення розміром від 1 МБ до 5 МБ з рекомендованим розміром від 300 до 1024 пікселів по найдовшій стороні. Радимо зберігати оригінальну копію в максимально можливому форматі. З кандидатами зв'яжуться і попросять надіслати зображення у максимально можливому розмірі файлу. Зображення повинні мати назву та підпис до файлу і бути у форматі JPEG.

Кожен учасник може надіслати максимум 3 зображення.


https://www.seafarerstrust.org/competition


Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!