Будьте уважні до пропозицій про працевлаштування

Однією з найпоширеніших шахрайських схем є розсилання пропозицій про роботу у морі від імені відомих судноплавних компаній.

Як повідомляє ресурс ITFShipBeSure, черговий шахрай, який бажає нажитися на моряках, розсилає електронні листи з пропозиціями про працевлаштування від імені всім відомої V. Group. Так, на пошту морякам надходять листи від якогось Prateek Sharma з адрес careers@vshipsgroup.com та vgrouplimitedcareer@aol.com, где пропонується за певну плату пройти інтерв'ю онлайн. Але, за інформацією ITFShipBeSure, жодного відношення Prateek Sharma до компанії V. Group немає.

ПРМТУ вкотре застерігає моряків від листування із сумнівними роботодавцями. Рекомендуємо дуже уважно підходити до вивчення пропозицій про працевлаштування, так само як і до пошуку та аналізу інформації про компанію та судно.

Пам'ятайте, що ви завжди можете абсолютно безкоштовно отримати консультацію у Профспілці за телефоном (0482) 42 99 01 або написавши нам у соцмережах: https://www.facebook.com/MTWTU и https://www.instagram.com/mtwtu_itf_ukraine/

Більше новин з тегом #Моряки

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!