Зустріч представників ПРМТУ з Union to Union

На зустрічі були присутні понад 25 представників галузевих професійних спілок, включаючи транспортні спілки SEKO та TRANSPORT, які неодноразово підтримували українських моряків і портовиків під час повномасштабного вторгнення.

Голова ПРМТУ Олег Григорюк обговорив з учасниками виклики, що постають перед українськими транспортниками, та ініціативи ПРМТУ для їх підтримки. Шведські колеги висловили особливу зацікавленість у роботі ПРМТУ з молоддю та активній діяльності профспілки у підготовці майбутніх профспілкових лідерів.

Union to Union – це шведська організація, яка об'єднує професійні спілки з різних країн, підтримуючи їх розвиток та зміцнення через міжнародну співпрацю. Основна мета Union to Union – сприяти розвитку спілок, обмінюватися досвідом та зміцнювати солідарність між ними на глобальному рівні.

More news with tag #In World

Щорічна зустріч амбасадорів IMO

Олег Григорюк, Морський амбасадор доброї волі IMO в Україні, взяв участь у щорічній зустрічі амбасадорів IMO, що об'єднала лідерів морської галузі з усього світу.

Шведські докери підтримали українських колег

Шведські докери з профспілки TRANSPORT передали травматичні аптечки українським докерам.

Міжнародна співпраця ПРМТУ заради майбутнього морської індустрії України

Профспілка робітників морського транспорту України незмінно тримає орієнтир на інтеграцію в міжнародну спільноту, зміцнюючи партнерські зв’язки для забезпечення розвитку глобальної морської галузі.

ПРМТУ зустрілась з моряками в Болгарії

Спільний проєкт Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ) та ITF Seafarers' Trust триває: у болгарському місті Варна відбулася зустріч з українськими моряками, які тимчасово перебувають за кордоном.

Thank you for contacting us!