Переможці фотоконкурсу Life at Sea 2023

Фотопроект ITF Seafarers’ Trust, який розпочався у 2020 році в розпал пандемії COVID-19, зараз може похвалитися колекцією з близько 8000 цифрових зображень і підписів.

Перший приз у розмірі 1000 фунтів стерлінгів отримав Джон Роберт М. Мараньо за його фотографію «12 градусів». Педді Роджерс, суддя змагань, сказав: «Ми вважаємо підлогу твердою, але моряки скажуть вам, що на борту судна підлога дуже рухлива. Маятник на задньому плані зображення показує коливання судна, що це не трюк, що фотограф робить щось досить розумне з кутом камери». Тільки уявіть, що ви виконуєте свою щоденну роботу в постійно змінюваному середовищі, яке ви безсилі контролювати.

Другу нагороду отримав Мікаель Сезар Бурерос за його фотографію «Сили, що збігаються» — драматичне зображення контейнеровоза, який ось-ось поглине піщана буря, що дме з Єгипту.

Третій приз, присуджений Резі Саджедіфару за «Безтурботність», приносить зміну настрою завдяки барвистому краєвиду, знятому над бортом танкера, на якому рибалка молиться на невеликому човні поруч.

https://www.seafarerstrust.org/what-we-do/photo-competition-2023

More news with tag #In World

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.


Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на

підтримку України, організованому

Європейською конфедерацією профспілок (ETUC).

Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120

представників різних профспілок Європи.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Thank you for contacting us!